Παπαγεωργίου: «Μας έλειψε η αποφασιστικότητα στην τελική προσπάθεια»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Μας έλειψε η αποφασιστικότητα στην τελική προσπάθεια»

bet365

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των «κυανέρυθρων» στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα έπρεπε να παρουσιαστεί περισσότερο αποφασιστική στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Θανάσης Παπαγεωργίου:

Για το παιχνίδι: «Κοιτάξαμε ποιες είναι οι αδυναμίες του ΠΑΟΚ, σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα, δουλέψαμε σε αυτές. Αυτό φάνηκε στο γήπεδο, καθώς εκμεταλλευτήκαμε κάθε κενό χώρο που βρήκαμε. Ίσως αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι και λίγο πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια να είχαμε σκοράρει ένα, ίσως και δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω πως σήμερα ο ΠΑΟΚ μπορεί να φεύγει από το γήπεδο ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς, ενώ εμείς ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας μας».

Για την σχέδιο του ΠΑΟΚ να κλείσει τον άξονα και να τον οδηγήσει στα άκρα: «Ναι, αυτό ήταν το σχέδιο. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και εμείς θέλαμε να τον διώξουμε από το κέντρο, εκεί που είναι πιο επικίνδυνος με τις κάθετες πάσες και τα κοντινά 1-2 που επιχειρεί. Θέλαμε να τον στείλουμε πλάγια και εκεί με παγίδες δύο και τριών παικτών να κλέψουμε τη μπάλα και να βγούμε στην κόντρα. Νομίζω πως το πλάνο δούλεψε καλά, όλα τα παιδιά τρέξανε, δώσαμε το 100% και αυτό φάνηκε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα