Αντωνίου: «Έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε»

Gazzetta team
Αντωνίου: «Έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε»

bet365

Στην ευκαιρία που έχασε η ΑΕΛ με τον Πίτι στο 0-0, καθώς και στον χρόνο που έχει η ομάδα του στο εξής για να βελτιωθεί στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής των «βυσσινί», Σωτήρης Αντωνίου.

Ο Άρης πήρε το «τρίποντο» στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη σεζόν, απέναντι στην ΑΕΛ (1-0), με 15.000 οπαδούς του να... βάφουν κίτρινο το Καυτανζόγλειο.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για τις ευκαιρίες των δυο ομάδων και στην προσπάθεια των Θεσσαλών να βελτιωθούν με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θεωρώ πως και στο πρώτο και στο δεύτερο μέχρι το 1-0, ο Άρης είχε τον έλεγχο, αλλά όχι τις ευκαιρίες με εξαίρεση του Ντιγκινί, Εμείς είχαμε την μεγάλη φάση του Γκοΐκοβιτς που αν έκανε πάσα στον Πίτι θα είχαμε κάνει το 0-1. Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, έχουμε χρόνο για την συνέχεια στην διακοπή να βελτιωθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα