«Έχασε» και τον Οικονόμου ο Δώνης

«Έχασε» και τον Οικονόμου ο Δώνης

Νίκος Ρόλλας
«Έχασε» και τον Οικονόμου ο Δώνης

bet365

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Λαμία θα δώσει ο Βαγγέλης Οικονόμου, μετά τον θλάση που υπέστη.

Μπέρνλι - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πολλά προβλήματα αρχίζουν και μαζεύονται για τον Γιώργο Δώνη ενόψει του παιχνιδιού με την Λαμία για την 2η αγωνιστική της SuperLeague.

Και αυτό γιατί στην λίστα με τους παίκτες που δεν μπορεί να υπολογίζει, εκτός από τον Χρήστο Δώνη, μπήκε και ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Ο έμπειρος αμυντικός στην χθεσινή προπόνηση υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στο κάτω τριμόριο του αριστερού δικέφαλου μηριαίου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε.

Κάτι που σημαίνει οτι θα είναι εκτός δράσης για 20 ημέρες και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Λάρισα εκτός έδρας, για την 3η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα