«Συνάντηση στην Αθήνα για τον Φεγκουλί, ανοιχτό ακόμα για την μεταγραφή»

«Συνάντηση στην Αθήνα για τον Φεγκουλί, ανοιχτό ακόμα για την μεταγραφή»

Δημήτρης Τομαράς
«Συνάντηση στην Αθήνα για τον Φεγκουλί, ανοιχτό ακόμα για την μεταγραφή»

bet365

Τουρκικές πηγές υποστηρίζουν πως έγινε στην Αθήνα ραντεβού των εκπροσώπων του Φεγκουλί με τον Ολυμπιακό, ότι δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό αλλά πως η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Νότιγχαμ Φόρεστ - Νιούκαστλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία υπήρξε επαφή - συνάντηση των ατζέντηδων του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Για τον 28χρονο Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό της Γαλατά - με βάση τις ίδιες πηγές - δεν βρέθηκε σε πρώτη φάση η χρυσή τομή στο οικονομικό αλλά η υπόθεσή του παρέμεινε ανοιχτή και επισημαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα την παλέψει μέχρι το τέλος.

Ο Φεγκουλί, διεθνής με την Αλγερία, παίζει κυρίως εξτρέμ, θέση στην οποία θέλουν παίκτη στο Λιμάνι. Από πλευράς ονομάτων βέβαια τις τελευταίες ημέρες έχουν διαρρεύσει πολλά για τον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων ξανά του Μάρκοβιτς αλλά και του Μπεν Αρφά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα