O Σπαλιάρας αποθέωσε τον DJ Τζιμπρίλ Σισέ! (vid)

O Σπαλιάρας αποθέωσε τον DJ Τζιμπρίλ Σισέ! (vid)

Gazzetta team
O Σπαλιάρας αποθέωσε τον DJ Τζιμπρίλ Σισέ! (vid)

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έπαιξε σε παραλιακό μαγαζί στο Λιτόχωρο Πιερίας το απόγευμα της Κυριακής (26/8) και ο «Survivor» Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε εκεί, φωνάζοντας ρυθμικά «οε, οε, οε... Τζιμπρίλ Σισέ»!

Ο Γάλλος πρώην φορ του Παναθηναϊκού βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, για να παίξει μουσική, με την οποία έχει πάθος, αφού κάνει τον DJ σε μαγαζιά εδώ και χρόνια.

Σειρά είχε η Ελλάδα και το Λιτόχωρο Πιερίας, όπου την Κυριακή ο Σισέ έπαιξε μπροστά σε πολύ κόσμο σε γνωστό παραλιακό μαγαζί.

Παρών στο μαγαζί ήταν και ο Γιάννης Σπαλιάρας, που αποθέωσε τον αγαπημένο Τζιμπρίλ των οπαδών του «τριφυλλιού» και φώναζε ρυθμικά το όνομά του, μαζί με άλλους «πράσινους» φιλάθλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα