Εκτός οι «γνωστοί» στον Αστέρα

Gazzetta team
Εκτός οι «γνωστοί» στον Αστέρα

bet365

Οι Βλάχος, Φερνάντεθ, Τασουλής και Σάλας δεν υπολογίζονται από τους Αρκάδες για την Τούμπα.

Λυών – Στρασβούργο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ντεπάι σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με τη «συνταγή» Χιμπέρνιαν θα παίξει ο Αστέρας στην Τούμπα, καθώς οι Τασουλής, Βλάχος, Φερνάντεθ παραμένουν εκτός, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Σάλας. Ολοι τους λόγω τραυματισμών.

Σε σχέση με τη ρεβάνς κόντρα στους Σκωτσέζους επιστρέφουν οι Πασαλίδης, Ματρικάρντι και η πρώτη αποστολή των Αρκάδων για τη νέα σεζόν αποτελείται από τους εξής: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος Τριανταφυλλόπουλος, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ανχελ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μπελόκ, Τζίμας, Ρόλε, Καλτσάς,Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Μανιάς, Δουβίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα