Καμπετσής: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό!»

Καμπετσής: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό!»

Gazzetta team
Καμπετσής: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό!»

bet365

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι κι επίσημα ο Αργύρης Καμπετσής, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και φόρεσε τα «πράσινα». «Ευχαριστώ τους κ.κ. Δώνη και Νταμπίζα, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω», οι πρώτες του δηλώσεις.

Η μεταγραφή του Έλληνα σέντερ φορ στο «τριφύλλι» είναι γεγονός, με τον Καμπετσή να υπογράφει για τρία χρόνια και να ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νταμπίζα και τον κύριο Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και μέσα από τις προπονήσεις θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Εξάλλου, ο Έλληνας φορ επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 99, με τον Παναθηναϊκό να του εύχεται κάθε επιτυχία.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, Αργύρη Καμπετσή. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Καμπετσής γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1999 στην Αθήνα. Ξεκίνησε από την ακαδημία της ΑΕΚ αλλά γρήγορα μεταπήδησε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Διεθνής στις μικρές εθνικές, ο νεαρός επιθετικός τράβηξε την προσοχή αρκετών ομάδων του εξωτερικού αλλά τελικά η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν αυτή που τον κέρδισε. Τελικώς το καλοκαίρι του 2018 έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Αργύρη!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα