Δανεικοί Φαζός και Παναγιώτου

Δανεικοί Φαζός και Παναγιώτου

Gazzetta team
Δανεικοί Φαζός και Παναγιώτου

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε πως οι Μανώλης Φαζός και Γιάννης Παναγιώτου παραχωρούνται δανεικοί σε Κισσαμικό και ΟΦ Ιεράπετρας.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Δανεικοί σε Κισσαμικό και Ιεράπτερα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Μανώλης Φαζός και Γιάννης Παναγιώτου. Οι δύο ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο πως θα παραχωρηθούν για να πάρουν χρόνο συμμετοχής αφού δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, δυο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, θα παραχωρηθούν δανεικοί για ένα χρόνο, προκειμένου να βάλουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν καλύτεροι.

Ο λόγος για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Μανόλη Φαζό και τον 21χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Παναγιώτου.

Ο Μανόλης Φαζός παραχωρήθηκε δανεικός με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό.

Ο Γιάννης Παναγιώτου, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στον ΟΦΙεράπετρας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ενημέρωσε τους δυο ποδοσφαιριστές για την απόφαση του, λέγοντας τους, ότι θεωρεί πως είναι καλύτερο για αυτούς στην παρούσα φάση, η συμμετοχή τους σε ανταγωνιστικές ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής, η οποία θα τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψουν καλύτεροι στον ΟΦΗ.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα