Ατρόμητος: Να επαναλάβει τα περσινά

Ατρόμητος: Να επαναλάβει τα περσινά

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Να επαναλάβει τα περσινά

bet365

Ο Ατρόμητος, προέρχεται από μια σπουδαία χρονιά κι όλοι στο Περιστέρι ευελπιστούν πως η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι θα καταφέρει να πετύχει και τη νέα σεζόν, τουλάχιστον, ό,τι και πέρσι!

Η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος ήταν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, κατάφεραν να καταλάβουν την τέταρτη θέση και να επιστρέψουν στην Ευρώπη. Πλέον έχοντας στο τιμόνι τους και πάλι τον Νταμίρ Κάναντι, αλλά και τον βασικό κορμό από την περσινή σεζόν, βλέπουν μπροστά τους με αισιοδοξία την νέα σεζόν.

Μια νέα σεζόν ωστόσο που δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο. Ο ανεπάντεχος αποκλεισμός από την Ντινάμο Μπρεστ... πόνεσε άπαντες στο Περιστέρι κι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τον αφήσουν ολοκληρωτικά πίσω τους. Όμως το Σάββατο υπάρχει ένα καινούριο ξεκίνημα!

Το καλοκαίρι πέρα από τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη που παρέμειναν, ήρθαν οι Γαρουφαλιάς, Μούγιακιτς, Κολούρης, Μέγιερι κι Ενσικουλού. Ο Αυστριακός ήταν ο πιο άγνωστος κι ήδη έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Οι υπόλοιποι είναι γνωστοί στο ελληνικό κοινό κι όλοι γνωρίζουν πως θα κρατήσουν δυνατό τον Ατρόμητο και την χρονιά που ξεκινά.

Ήρθαν: Γαρουφαλιάς, Ρισβάνης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Μέγιερι, Ενσικουλού

Έφυγαν: Κυριακίδης, Γιαννιώτης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Ουάρντα, Κίναλης, Βασιλείου

Προπονητής: Στο τιμόνι παρέμεινε ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός, πέρσι έκανε μια εντυπωσιακή χρονιά με τον Ατρόμητο, δίνοντάς του και πάλι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και κάνοντας όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να παραδεχτεί την δουλειά του. Εκ των κορυφαίων τεχνικών της Σούπερ Λιγκ, με τους ιθύνοντες στον Ατρόμητο να ευελπιστούν πως θα παρουσιάσει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα τους τη νέα σεζόν.

Αστέρι: Ήταν η αποκάλυψη της περσινής σεζόν. Ο Μάντσον, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ατρόμητο με σκοπό να δώσει μια αξιόπιστη λύση στα χαφ. Ο Βραζιλιάνος, ήταν εκ των κορυφαίων της περασμένης σεζόν, ενώ το όνομά του απασχόλησε και τον ΠΑΟΚ τον χειμώνα. Φέτος ξεκινάει την χρονιά ως... παλιός και πιο έμπειρος πλέον από το ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Θα πανηγυρίσει αν: Η χρονιά για τον Ατρόμητο θα είναι επιτυχημένη τουλάχιστον αν επαναλάβει τα περσινά. Δηλαδή καταφέρει και κατακτήσει πάλι μια θέση εντός πεντάδας και πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φυσικά, στόχος όπως κάθε χρόνο είναι και η όσο καλύτερη πορεία γίνεται στο Κύπελλο, μιας και διακαής πόθος του Σπανού είναι η κατάκτησή του εδώ και πολλά χρόνια...

Θα αποτύχει αν: ... δεν καταφέρει τίποτα από τα παραπάνω! Αν ο Ατρόμητος μείνει εκτός πεντάδας αυτομάτως η χρονιά θα είναι αποτυχημένη. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς μην ξεχνάμε πως ήδη υπάρχει μια αποτυχία μέσα στη χρονιά. Ο αποκλεισμός από την Ντινάμο Μπρεστ φυσικά και η είναι αποτυχία με κανέναν να μην θέλει στον σύλλογο να έρθει μια νέα μέσα στη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα