Ο «Σταφ», ο Τόσκα και οι άλλοι…

Ο «Σταφ», ο Τόσκα και οι άλλοι…

Ο «Σταφ», ο Τόσκα και οι άλλοι…

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κώστα Σταφυλίδη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, τον Ρουμάνο Αλίν Τόσκα να ακολουθεί, ενώ υπάρχουν κι άλλες επιλογές…

Ο Κώστας Σταφυλίδης, ένα παιδί που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Τούμπα, αποτελεί την πρώτη επιλογή των «ασπρόμαυρων», ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, με δεδομένο τον ένα χρόνο του συμβολαίου που τον δεσμεύει με την Άουγκσμπουργκ.

Τσέλσι - Άρσεναλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει υπομονή στην περίπτωση του Έλληνα διεθνή αριστεροπόδαρου αμυντικού, ο οποίος από την πλευρά του ίσως να πιέσει προς την κατεύθυνση οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας να μειώσουν τις απαιτήσεις τους, ειδικά από την στιγμή που δεν υπολογίζεται για βασικός τη νέα σεζόν.

Οι επιλογές για το «Δικέφαλο» δεν περιορίζονται στο όνομα του Σταφυλίδη, μ’ αυτό του Ρουμάνου Αλίν Τόσκα της Μπέτις να είναι πάντα μέσα στη λίστα των υποψηφίων, ενώ υπάρχει και εξετάζεται μια περίπτωση αμυντικού από την Αγγλία.

Τα ονόματα του Νορβηγού αμυντικού της Παλέρμο, Χαϊτάμ Αλεσάμι και του Ελβετού αμυντικού της Τουν, Μίκαελ Φακινέτι, προφανώς και δεν είναι ονόματα που αυτή την στιγμή απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα