Η Ζάμαλεκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σικαμπάλα στον Απόλλωνα, αλλά…

Η Ζάμαλεκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σικαμπάλα στον Απόλλωνα, αλλά…

bet365

Η Ζάμαλεκ ανακοίνωσε το δανεισμό του Σικαμπάλα στον Απόλλωνα, αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο εμφανίζεται.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Εδώ και καιρό υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του Απόλλωνα, της Ζάμαλεκ και το Μαχμούντ Σικαμπάλα.

Η τριημερής συμφωνία έχει συνυπογραφεί από όλες τις πλευρές, κάτι που δεν είχε συμβεί εδώ και καιρό, αφού υπήρχε μόνο η υπογραφή του Απόλλωνα και του Σικαμπάλα.

Οι Αιγύπτιοι ανακοίνωσαν το δανεισμό του Σικαμπάλα στον Απόλλωνα, θέλοντας να πιέσουν τον παίκτη να ανανεώσει για ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα τους.

Καταλαβαίνετε πως η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή όπως εμφανίζεται από την πλευρά των Αιγυπτίων, αφού η Ελαφρά Ταξιαρχία περιμένει το έγγραφο (μπλε κάρτα) που στην ουσία ανοίγει την πόρτα σε ένα deal, το οποίο έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει.

Εν κατακλείδι, αυτό που θα ξεκλειδώσει τον ερχομό του παίκτη στην Ελλάδα, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του (εκπνέει το 2020 και θέλουν να το ανανεώσουν ως το 2021), κάτι που δεν επιθυμεί ο ίδιος (τουλάχιστον προς το παρόν).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα