Στον φάκελο του Παναθηναϊκού το ΟΑΚΑ

Στον φάκελο του Παναθηναϊκού το ΟΑΚΑ

Νίκος Ρόλλας
Στον φάκελο του Παναθηναϊκού το ΟΑΚΑ

bet365

Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν το προσωρινό παραχωρητήριο, προκειμένου να το βάλουν στο φάκελο συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Χωρίς... γυρισμό φαίνεται πως είναι η απόφαση του Παναθηναϊκού να δηλώσει το Ολυμπιακό Στάδιο ως πρώτη έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «πράσινοι» μετά τη συμφωνία με το ΟΑΚΑ (για τα χρέη παλαιότερων χρήσεων, αλλά και για το εφετινό κόστος) και έχοντας εξασφαλίσει την συναίνεση της ΑΕΚ που ήταν αναγκαία προϋπόθεση, πήραν και το προσωρινό παραχωρητήριο.

Μέχρι να υπογραφούν οι κανονικές συμβάσεις μεταξύ των δύο πλευρών, το έγγραφο αυτό ήταν απαραίτητο, προκειμένου να ενταχθεί στον φάκελο συμμετοχής του «τριφυλλιού» στο νέο πρωτάθλημα.

Έτσι, ακόμη και η μικρή ελπίδα που υπήρχε για την παραμονή στην Λεωφόρο, φαίνεται πως δεν υπάρχει πια.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED