Ρομαό: «Δεν ήθελα να αφήσω τον Ολυμπιακό αλλά η Ρεμς επέμεινε και με έπεισε»

Ρομαό: «Δεν ήθελα να αφήσω τον Ολυμπιακό αλλά η Ρεμς επέμεινε και με έπεισε»

Δημήτρης Τομαράς
Ρομαό: «Δεν ήθελα να αφήσω τον Ολυμπιακό αλλά η Ρεμς επέμεινε και με έπεισε»

bet365

Ο Αλεξίς Ρομαό σε δηλώσεις του στην Γαλλία τόνισε το πόσο καλά πέρασε στον Ολυμπιακό και από ποδοσφαιρικής πλευράς και εξήγησε το πως επήλθε το deal για να πάει στη Ρεμς...

Ο Ρομαό μεταξύ άλλων είπε στο Foot Mercato για:

Την εμπειρία του στην Ελλάδα: Ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό. Θυμάμαι τα θετικά. Πέρασα 2 χρόνια εκεί. Είχα επεκτείνει το συμβόλαιό μου για άλλα 2 και ένιωθα πραγματικά καλά εκεί. Με αγκάλιασαν και από την ομάδα και από τον κόσμο. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ήταν μία καλή εμπειρία.

Το πως πήγε στη Ρεμς: Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα σχεδιάσει να γυρίσω τόσο νωρίς στην Γαλλία. Όμως είχα την ευκαιρία και το έκανα. Μου έλειπε η Ligue 1. Ήθελα να γυρίσω και περιμένω πως και πως να παίξω ξανά. Δεν ήθελα να φύγω πάντως σε αυτήν την φάση από τον Ολυμπιακό όμως η Ρεμς επέμενε και με έπεισε. Υπήρχαν και άλλες ομάδες την προηγούμενη χρονιά όπως η Τουλούζ, όμως είχα πει ότι προτιμούσα να μείνω στον Ολυμπιακό. Είχα μόλις ανανεώσει. Με την ομάδα της Ρεμς αρχικά φάνηκε πως δεν θα προχωρούσε αλλά επέμειναν. Είδα την επιθυμία των ανθρώπων της Ρεμς να με φέρουν πίσω στην Γαλλία. Ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και τελικώς πήγα στην Γαλλία για τις υπογραφές με την ομάδα της Ρεμς.
Τις ευθύνες που θα έχει στην ομάδα της Ρεμς: Ναι το ξέρω. Όταν πρωτοέφτασα στον Ολυμπιακό οι άνθρωποι εκεί δεν με ήξεραν τόσο καλά. Όμως με τον καιρό τα κατάφερα και έγινα και αρχηγός της ομάδας. Αυτές είναι μεγάλες ευθύνες και αρμοδιότητες σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Η πίεση δεν με τρομάζει. Ξέρω το τι μπορώ να κάνω. Ο κόουτς ξέρει το επίπεδό μου. Η πίεση και όλα αυτά μου δίνουν έξτρα κίνητρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα