Σιόβας: «Ελπίζω να τα ξαναπούμε»

Gazzetta team
Σιόβας: «Ελπίζω να τα ξαναπούμε»

bet365

Για την αγάπη που εισέπραξε μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Λεγανές Δημήτρης Σιόβας τονίζοντας πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στη κάμερα της NOVA ανέφερε μετά το ματς του Ολυμπιακού με τη Λεγανές: «Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο, εισέπραξα πολύ αγάπη και ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνει, μακάρι να έχω τη δύναμη και να γυρίσω στην ομάδα που αγάπησα και αγαπήθηκα. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς, εμείς είχαμε κάποιες απώλειες, η ομάδα μου με κάποιες προσθήκες θα βελτιωθεί ελπίζω το ίδιο να γίνει και με τον Ολυμπιακό και να τα πάει καλά στην Ευρώπη και να πάρει το πρωτάθλημα. Έχω πάρει μεγάλη αγάπη στην Ισπανία, αγάπησα το ισπανικό ποδόσφαιρο, με σκληρή δουλειά μπορείς να ανταπεξέλθεις παντού. Ποτέ δεν είναι αργά το βήμα παραπάνω. Το πιο δύσκολο γήπεδο είναι το Καμπ Νου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα