Τέλος ο Ιταμπέλ από τον Παναιτωλικό

Γιώργος Ντυμένος
Τέλος ο Ιταμπέλ από τον Παναιτωλικό

bet365

Ο Αργεντινός χαφ, Κέβιν Ιταμπέλ, έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος

Σύντομο ήταν τελικά το πέρασμα του Κέβιν Ιταμπέλ από τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός χαφ που αποκτήθηκε πέρσι τον Γενάρη, δεν έπαιξε πολύ την περασμένη σεζόν λόγω ενός τραυματισμού, όμως υπολογίζονταν για τη νέα. Ωστόσο δεν θα συνεχίσει τελικά στα «καναρίνια» λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος που τον ανάγκασε να αποχωρήσει. Πλέον οι «κυανοκίτρινοι» ενδέχεται να πάρουν παίκτη στη θέση του.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από αίτημα του ποδοσφαιριστή, λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Κέβιν Ιταμπέλ, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε τα καλύτερα στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία. Ο ίδιος δήλωσε: «Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να επιστρέψω στην Αργεντινή. Ευχαριστώ τους υπεύθυνους της ομάδας για την κατανόηση και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι σε όλους κάθε επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα