Κι επίσημα Ρομαό στην Ρεμς (pic)

Gazzetta team
Κι επίσημα Ρομαό στην Ρεμς (pic)

bet365

Οπως αναμενόταν η Ρεμς ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού. «Είναι το εξάρι που θέλαμε» είπε ο πρόεδρος των Γάλλων.

Εμενε απλά το τυπικό. Ο Αλέξις Ρομαό έχει αποχωρήσει από την προετοιμασία του Ολυμπιακού εδώ και μερικές μέρες για να τελειώσει την μεταγραφή του με την Ρεμς. Οπερ κι εγένετο με τους Γάλλους να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

«Ο Ρομαό έχει όλα τα στοιχεία που ψάχναμε από την αρχή του καλοκαιριού για την συγκεκριμένη θέση. Εχει προσωπικότητα αλλά και τη νοοτροπία του νικητή. Το να πείσεις έναν παίκτη που είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό και τον υπολογίζουν μιας κι ανανέωσε το συμβόλαιό του τον προηγούμενο Μάιο δείχνει τις φιλοδοξίες που έχουμε για το πρωτάθλημα» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ρεμς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα