Πάει Ρεμς ο Ρομαό!

Πάει Ρεμς ο Ρομαό!

Gazzetta team
Πάει Ρεμς ο Ρομαό!

bet365

Στην Ρεμς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξί Ρομαό ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό.

Ο Ρομαό δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν και ο έμπειρος μεσοαμυντικός είχε ειδοποιηθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ομάδα αυτή βρέθηκε και είναι η γαλλική Ρεμς η οποία ανέβηκε την φετινή σεζόν στην Ligue 1 και ψάχνει για έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν στην μάχη της παραμονής. Ο 34χρονος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Ρομαό αποχωρεί από τον Ολυμπιακό έχοντας συνολικά 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέντε γκολ με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να πηγαίνει δεδομένα για 2 κεντρικούς χαφ με τον Γουίλαν Αράο να είναι ο πρώτος με την υπόθεσή του να έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Ρομαό χαιρέτησε συμπαίκτες και ανθρώπους του Ολυμπιακού και είναι ήδη στην Γαλλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα