«Πρόταση Ολυμπιακού για Μεριά που θα γίνει αποδεκτή» (pics)

«Πρόταση Ολυμπιακού για Μεριά που θα γίνει αποδεκτή» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
«Πρόταση Ολυμπιακού για Μεριά που θα γίνει αποδεκτή» (pics)

bet365

Επιμένουν στην Τυνησία για deal με τον Ολυμπιακό και τον στόπερ Μεριά κάνοντας λόγο για κρούση 1,6 με 1,7 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Σπορτίφ η οποία και θα γίνει δεκτή, κάτι που έχει αναφέρει από την Τρίτη το Gazzetta...
Για τον Γιασίν Μεριά που έχετε διαβάσει από το Gazzetta νωρίτερα αλλά και από χθες, στόπερ της Σπορτίφ, που έπαιξε φέτος στο Μουντιάλ με την Τυνησία επιμένουν στην χώρα του για επικείμενη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.
Για τον 25χρονο διεθνή τονίζεται πως ο πειραϊκός σύλλογος έκανε πρόταση αγοράς στο 1,6 με 1,7 εκατ. ευρώ (σ.σ. και ποσοστό μεταπώλησης) που θα γίνει αποδεκτή. Μία τέτοια εξέλιξη φυσικά έχει να κάνει με αποχωρήσεις τουλάχιστον 2 στόπερ από το υπάρχον ρόστερ των Πειραιωτών... Οι Τυνήσιοι έβγαλαν το σχετικό θέμα με την επίσημη κρούση των ερυθρόλευκων από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ επιμένουν από χθες για το story που φαίνεται να έχει προχωρήσει ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα