Μόντσι: «Όλα ανοικτά με Πόνσε, έχει πρόταση και από άλλη ομάδα»

Δημήτρης Βέργος
Μόντσι: «Όλα ανοικτά με Πόνσε, έχει πρόταση και από άλλη ομάδα»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι τόνισε στο gazzetta.gr πως το θέμα της μετακίνησης του Εζέκιελ Πόνσε στην ΑΕΚ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, υπογραμμίζοντας πως ο Αργεντινός επιθετικός έχει δεχθεί κρούση και από άλλη ομάδα.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τη Ρόμα για τον δανεισμό του Εζέκιελ Πόνσε, καλύπτοντας το μισό συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού για την επόμενη σεζόν. Συμφωνία, όπως είναι γνωστό, υπάρχει και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο πατέρας του, που λειτουργεί και ως εκπρόσωπός του, έχει φρενάρει τη μετακίνηση αναμένοντας και κάποια άλλη πρόταση την τελευταία στιγμή.

Ρωσία - Κροατία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 330+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Από την πλευρά της η ΑΕΚ περιμένει ακόμα τον Πόνσε, καθώς ο Αργεντινός φορ αποτελεί ξεκάθαρα την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη θέση του επιθετικού. Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο άλλωστε υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα η αισιοδοξία ότι παρά την καθυστέρηση, ο Πόνσε θα έρθει στην Αθήνα.

Το πρωί του Σαββάτου οι παίκτες της Ρόμα πραγματοποίησαν προπόνηση και ασκήσεις στο γυμναστήριο και ο 21χρονος επιθετικός, όπως αναμενόταν, δεν πήρε μέρος καθώς δεν βρίσκεται στη λίστα με τους 31 ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο για την έναρξη της προετοιμασίας.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε αμέσως μετά με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, ο οποίος ανέφερε πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος εξετάζει και άλλη πρόταση που έχει προκύψει.

«Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο επόμενος προορισμός του Πόνσε. Υπάρχει πρόταση και από άλλη ομάδα, αλλά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω περισσότερα», υπογράμμισε στο gazzetta.gr ο Μόντσι.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από τους «Τζιαλορόσι», η Ρόμα εξακολουθεί να επιθυμεί τον δανεισμό του Πόνσε στην ΑΕΚ και συνεχίζει να πιέζει τον Αργεντινό επιθετικό προς αυτήν την κατεύθυνση, ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Πόνσε δεν έχει αποκλείσει φυσικά την προοπτική της ΑΕΚ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Αυτό πάντως αναμένεται να γίνει πλέον άμεσα, με τη Ρόμα να ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, χωρίς να έχει στα πλάνα της τον Αργεντινό φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα