Γρομητσάρης κι επίσημα στην ΑΕΛ

Γρομητσάρης κι επίσημα στην ΑΕΛ

Γρομητσάρης κι επίσημα στην ΑΕΛ

bet365

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κι επίσημα είναι ο Χρήστος Γρομητσάρης, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκε κι επίσημα από τους «βυσσινί».

Στην ΑΕΛ, όπως αναμενόταν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Γρομητσάρης. Ο Έλληνας αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΛ όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα. Τελικά, το βράδυ της Τρίτης έπεσαν και οι υπογραφές με τον «Γρόμη» να ανακοινώνεται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 27χρονο στόπερ Χρήστο Γρομητσάρη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δυόμισι χρόνια στην ομάδα της Κέρκυρας και την προηγούμενη σεζόν είχε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Χρήστου Γρομητσάρη είναι η πολύ μεγάλη ταχύτητα και το εξαιρετικό άλμα.

Ο Γρομητσάρης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και εκτός από την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του, είναι ένας και ένας εξαίρετος χαρακτήρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα