«Το οριστικό “ναι” του Πόνσε περιμένει η ΑΕΚ»

Δημήτρης Βέργος
«Το οριστικό “ναι” του Πόνσε περιμένει η ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ περιμένει τη θετική κατάληξη της μεταγραφής του Εζέκιελ Πόνσε. Από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Αργεντινός επιθετικός έχει και κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά τονίζουν ότι στην Ένωση υπάρχει αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η ΑΕΚ εδώ και μία εβδομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρόμα για τον δανεισμό του Πόνσε για ένα χρόνο, πληρώνοντας το 50% του συμβολαίου του, από τα 1,2 εκατ. ευρώ που λαμβάνει στους «Τζιαλορόσι».

Συμφωνία υπάρχει και με τον 21χρονο Αργεντινό επιθετικό και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν να ολοκληρωθεί το deal και ο παίκτης να ενσωματωθεί στην αποστολή στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Τα νεότερα από την Ιταλία αναφέρουν πως για τον Πόνσε έχουν προκύψει και κάποιες άλλες προτάσεις την τελευταία στιγμή. Η ιστοσελίδα romagiallorossa.it που καλύπτει στενά το ρεπορτάζ της Ρόμα υπογραμμίζει ότι γι' αυτό τον λόγο ο Πόνσε δεν έχει πει ακόμα το οριστικό «ναι» στην ΑΕΚ.

Πάντως, όπως προσθέτει, η Ένωση είναι αισιόδοξη πως θα ολοκληρώσει τον δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού για τον οποίο έχει συμφωνηθεί με τη Ρόμα οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα