O υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας και... η μεταγραφή Κάμπος!

O υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας και... η μεταγραφή Κάμπος!

O υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας και... η μεταγραφή Κάμπος!

bet365

Το παρασκήνιο γύρω από τη μεταγραφή του Τζάλμα Κάμπος από τον ΠΑΟΚ στην Αλάνιασπορ, με την συμβολή του Ιβάν Σαββίδη και του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου!

Ο Τζάλμα Κάμπος, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, επέστρεψε στην Τουρκία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Αλάνιασπορ, με την οποία τελικά υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και όχι τριετές όπως αρχικά είχε αναφερθεί και από τις δύο πλευρές.

Υπάρχει, όμως, παρασκήνιο γύρω από την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση της τουρκικής ομάδας. Ένα παρασκήνιο με την εμπλοκή του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου!

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Αγκολέζου μεσοεπιθετικού, ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ και αδερφός του Τούρκου υπουργού, Χασάν Τσαβούσογλου, θέλησε να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, όπως έκανε σήμερα και ο Κάμπος, για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Ασκήσαμε πολλή πίεση στον Κάμπος, όχι τόσο όσο στην υπόθεση του Μπαιάνο. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιους ενδοιασμούς για το συμβόλαιό του, αλλά ο ΠΑΟΚ (σ.σ. ο Ιβάν Σαββίδης) και ο υπουργός (σ.σ. ο αδερφός του) έχουν στενή φιλία και το θέμα λύθηκε με την συνδρομή του υπουργού, τον οποίο ευχαριστούμε μία ακόμη φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε στην Άγκυρα με τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας και συζήτησαν για την επανέναρξη της Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Παναγίας Σουμελά (Τραπεζούντα) και το θέμα διεξαγωγής ορθόδοξων Λειτουργιών σε συμβολικά μνημεία της χριστιανικής κληρονομιάς, τα οποία βρίσκονται σήμερα στην περιοχή της Τραπεζούντας στην Τουρκία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα