ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες ο Οικονόμου»

«Μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες ο Οικονόμου»

«Μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες ο Οικονόμου»

Ο πατέρας του Μάριου Οικονόμου και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Οικονόμου, εξήγησε ότι η πρόκληση της Ευρώπης ήταν ένα τεράστιο κίνητρο για τον γιο του, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο διεθνής άσος θα φανεί καλύτερος από τον Βράνιες.    

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννενα στη «Live Sport»: 

«Ο Μάριος είχε τρεις επιλογές: να μείνει στη Μπολόνια, να δεχθεί πρόταση από άλλη ιταλική ομάδα, την οποία θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω και να πάει στην ΑΕΚ. Επέλεξε να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ. Του είπα ότι θα δεχθεί αμφισβήτηση από την αρχή, ότι η πίεση είναι μεγάλη και ότι θα πρέπει να αποδείξει την αξία του. Μου απάντησε ότι θέλει να ρισκάρει, να έλθει στην ΑΕΚ, με ξεκάθαρη και απόλυτα συνειδητή επιλογή, καθώς εκτός των άλλων, θεωρεί μεγάλη πρόκληση τη συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης. Πάντα ήθελε, όπως μου είπε, να κουνήσει το σεντόνι και θέλει πολύ να το κάνει με την ΑΕΚ. Πρέπει βέβαια να δουλέψει πολύ και να πάνε όλα καλά από την αρχή, γιατί έχει δύσκολη αποστολή. 

Ο Βράνιες έφυγε έπειτα από πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά για μένα ο Μάριος έχει τις δυνατότητες να παίξει. Και ποιοτικά μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες, αλλά αυτό θα χρειαστεί να το δείξει. Εύχομαι να τα καταφέρει, αν και έχει δύσκολη αποστολή».