ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια στο φιλικό με Αντερλεχτ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια στο φιλικό με Αντερλεχτ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια στο φιλικό με Αντερλεχτ

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αν και επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, θα απουσιάσει από το φιλικό με την Αντερλεχτ, όπως και οι Λεβέκ, Μουλέν.

Από το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, επί ολλανδικού εδάφους, θα απουσιάσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, που είχε τις τελευταίες δύο ημέρες στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού του, ωστόσο το ιατρικό τιμ πρότεινε στον Ραζβάν Λουτσέσκου να μη τον χρησιμοποιήσει, κυρίως για προληπτικούς λόγους προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το πόδι του.

Αντίθετα θα αγωνιστεί κανονικά ο Εβγέν Χατσερίντι, καθώς η Ντιναμό Κιέβου έστειλε στον ΠΑΟΚ το απαραίτητο έγγραφο, που πιστοποιεί τη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά την πρωινή γυμναστική, το απογευματινό πρόγραμμα της Πέμπτης (28.06) ήταν αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον τομέα της τακτικής, ενόψει του φιλικού κόντρα στην Άντερλεχτ.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στο τακτικό κομμάτι και τις στημένες φάσεις, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του όσα θέλει να δει από αυτούς στο γήπεδο την Παρασκευή. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, στην συνέχεια δούλεψε μόνος του. Ο Πορτογάλος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, δεν θα συμμετάσχει στο επικείμενο φιλικό, αλλά θα κάνει ατομική προπόνηση.

Οι Μουλέν και Λεβέκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα