Ένας... άλλος Φορτούνης στο Ζέεφελντ χάρις στον γυμναστή των Ντράξλερ και Φιρμίνο!

Ένας... άλλος Φορτούνης στο Ζέεφελντ χάρις στον γυμναστή των Ντράξλερ και Φιρμίνο!

Δημήτρης Τομαράς
Ένας... άλλος Φορτούνης στο Ζέεφελντ χάρις στον γυμναστή των Ντράξλερ και Φιρμίνο!

bet365

Ένας αλλιώτικος, πιο αποφασισμένος αλλά καλύτερα προετοιμασμένος και γυμνασμένος Κώστας Φορτούνης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Ζέεφελντ. Η μεγάλη συμβολή του γυμναστή που έφτιαξε τους Ντράξλερ και Φιρμίνο.
Είναι κάτι που δεν αποτελεί... μυστικό. Μετά από σχετική παρέμβαση και του agent Πολ Κουτσολιάκου και επιθυμία του ίδιου του Φορτούνη δούλεψε μαζί με τον Γιανίκ Ομπενάουερ το προηγούμενο διάστημα. Τον 47χρονο Γερμανό με ειδίκευση στο fitness (πρωταθλητής στο crossfit), ο οποίος... μετακόμισε για περίπου 2 εβδομάδες στην Αθήνα προκειμένου να επιμεληθεί την ατομική εκγύμναση του Kώστα Φορτούνη. Ο πρώην γυμναστής της Χοφενχάιμ είναι ο άνθρωπος που... έφτιαξε αθλητικά τόσο τον Φιρμίνο όσο και τον Τζούλιαν Ντράξλερ & ενώ τώρα έχει αναλάβει τον Μαξ Μέγερ της Σάλκε.
Ο Φορτούνης έκανε και προπονήσεις μαζί με τον Χριστοδουλόπουλο στον Άγιο Κοσμά με τον Ομπενάουερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο Ζέεφελντ ο Φορτούνης βγάζει βελτιωμένη και διαφορετική εικόνα έχοντας δουλέψει σαφώς πιο καλά πριν την προετοιμασία σε σχέση με άλλες χρονιές. Δείχνει συνολικά βελτιωμένος, πιο αποφασισμένος και πιο έτοιμος παρά το μικροπρόβλημα που έβγαλε. Μένει να διαπιστωθεί ποιά θα είναι η συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα