Ζέκα: «Θα ταιριάξουν Πρίγιοβιτς-Πούκι στον ΠΑΟΚ»

Ζέκα: «Θα ταιριάξουν Πρίγιοβιτς-Πούκι στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ζέκα: «Θα ταιριάξουν Πρίγιοβιτς-Πούκι στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα γνωρίζει καλά τον Τεεμού Πούκι, μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, από την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Δανίας και πιστεύει ότι ταιριάζει στην επίθεση με τον Πρίγιοβιτς…

Το χέρι του Θεού; Ποτέ ξανά! Money Back* σε VAR αποφάσεις (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πρώην διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού σκιαγράφησε το προφίλ του Φινλανδού επιθετικού που εδώ και εβδομάδες εμφανίζεται να είναι μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89.4:

Για την παρουσία του στην Κοπεγχάγη:

«Ήταν η πρώτη μου χρονιά. Η ομάδα είχε αλλάξει πολλούς παίκτες, ήταν 6-7 καινούριοι παίκτες στην 11άδα και η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Αλλά τώρα πέρασε και τώρα κοιτάμε μπροστά για την καινούρια σεζόν, ώστε όλοι μαζί να πάμε την ομάδα στην 1η θέση».

Για το αν του λείπει η Ελλάδα:

«Ναι, μου λείπει. Όλα στην Ελλάδα μου λείπουν, γιατί πέρασα έξι υπέροχα χρόνια. Και όταν μιλάω εδώ πάντα τους λέω ότι ‘δεν υπάρχει σαν την Ελλάδα’».

Για το αν γνωρίζει τι έγινε πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είχα ακούσει κάποια πράγματα και γνωρίζω ότι κάποια παιχνίδια δεν ήταν καλά. Είχα, όμως, περισσότερο το μυαλό μου στα θέματα της ομάδας».

Για τον Τέεμου Πούκι, μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ:

«Τον είδα πέρυσι. Είναι ένας καλός παίκτης. Κάνει πολύ ωραίες κινήσεις και μέσα στην περιοχή είναι πολύ επικίνδυνος. Και δουλεύει πάρα πολύ για την ομάδα αμυντικά και τρέχει».

Για το αν είναι σέντερ φορ περιοχής:

«Κινείται μπροστά στην περιοχή. Η Μπρόντμπι έπαιξε με δύο επιθετικούς μπροστά, ο ΠΑΟΚ παίζει μ’ έναν, και μία από τις κινήσεις του Πούκι ήταν μπροστά στην περιοχή με πλάτη στην άμυνα».

Για τον Πρίγιοβιτς και τη σύγκρισή του με τον Πούκι:

«Είναι άλλο στυλ. Ο Πρίγιοβιτς είναι πιο πολύ στην περιοχή και αρέσκεται στο να κρατάει την μπάλα και να δίνει στους συμπαίκτες του που βγαίνουν μπροστά. Ο Πούκι φεύγει πιο πολύ στον χώρο».

Για το αν θα μπορούσαν να παίξουν μαζί:

«Ναι, νομίζω ταιριάζουν. Ο Πούκι έπαιξε μ’ έναν παίκτη με το στυλ του Πρίγιοβιτς και νομίζω ότι δεν θα είναι δύσκολο ούτε γι’ αυτόν ούτε για τον Πρίγιοβιτς».

Για τις διαφορές του ελληνικού με το πρωτάθλημα της Δανίας:

«Οι ομάδες εδώ προσπαθούν να παίξουν πιο πολύ και είναι λίγο πιο οργανωμένες τακτικά. Αλλά πιο πολύ λείπει το πάθος, ο κόσμος, οι φωνές του κόσμου και η πίεση που έχεις όταν παίζεις στις μεγάλες ομάδες. Μου λείπει η ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων».

Για το αν θα μπορέσει ο Πούκι να παίξει:

«Θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή γι’ αυτόν, γιατί θα προέρχεται από άλλη ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία, αλλά μετά από λίγο καιρό θα διακριθεί».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η Ελλάδα:

«Πολλά…. Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Νιώθω την Ελλάδα σαν πατρίδα μου. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε πολλά και με έκανε να νιώθω ένας από αυτούς. Και μετά τον καιρό και σιγά-σιγά αγάπησα πιο πολύ την Ελλάδα».

Για το Μουντιάλ και το Πορτογαλία-Ουρουγάη:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Πορτογαλία, γιατί η Ουρουγουάη είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η Πορτογαλία κάνει πολύ άμυνα και δεν είναι όπως παλιά. Και μετά έρουμε ότι η Ουρουγουάη είναι πολύ δυνατή στην άμυνα».

Για το Κροατία-Δανία:

«Νομίζω η Κροατία θα περάσει, γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο Μουντιάλ για μένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα