Πρώτη... βροχερή προπόνηση για Ολυμπιακό, αποφόρτιση και ο Μάριν (pics)

Πρώτη... βροχερή προπόνηση για Ολυμπιακό, αποφόρτιση και ο Μάριν (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη... βροχερή προπόνηση για Ολυμπιακό, αποφόρτιση και ο Μάριν (pics)

bet365

Υπό βροχή και σύννεφα διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο Ζέεφελντ για τον Ολυμπιακό. Έκανε αποφόρτιση και ήταν off ο Μάριν, συνέχισαν ατομικά και οι Κούτρης και Βρουσάι.
Η καλοκαιρία... άφησε προσωρινά το Ζέεφελντ και το απόγευμα της Τετάρτης 27/6 ο καιρός «βάρυνε» αρκετά! Χαρακτηριστικές είναι οι... χιονισμένες βουνοκορφές, κάτω από τις οποίες προπονείται ο Ολυμπιακός, στην αυστριακή πόλη, αλλά και η ομίχλη και η βροχή, οι οποίες έκαναν την εμφάνισή τους περίπου στα μέσα της προπόνησης. Αγωνιστικά οι παίκτες δούλεψαν εκ νέου πολύ με την μπάλα και έκαναν αρκετή ώρα δίτερμα. Σε χώρο μικρότερο του γηπέδου, αλλά και σε ακόμη πιο κλειστό. Εννέα εναντίον εννέα, δέκα εναντίον δέκα και με γρήγορη κίνηση, με στόχο το γκολ. Έγιναν και ασκήσεις κατοχής, σε μικρό χώρο, όπου οι ποδοσφαιριστές δούλευαν πολύ επάνω στο κομμάτι της πίεσης προς τον αντίπαλο. Ο Μάριν έμεινε εκτός προπόνησης για να κάνει ασκήσεις αποφόρτισης, όπως και οι Κούτρης και Βρουσάι, οι οποίοι κινήθηκαν ατομικά. Την Πέμπτη οι προπονήσεις του Ολυμπιακού θα διεξαχθούν στις 10:30 και 19:00 ώρα Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα