Ανακοίνωσε Φάμπρι Κάστρο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Φάμπρι Κάστρο ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Την απόκτηση του 26χρονου Κολομβιανού μέσου Εντβίν Φάμπρι Κάστρο Μπάρος ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί το θέμα του Πέδρο Κόντε να είναι στην επικαιρότητα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα να ενισχύει την ομάδα. Οι Ηπειρώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον 26χρονο μέσο Φάμπρι Κάστρο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Κάστρο αγωνιζόταν στην Σερβέτ από την οποία αποχώρησε και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ισπανία με την Ράγιο Μαχαδαόντα, σε Βραζιλία με την Γκουαρανί και στην Κολομβία με την Ντεπορτίβο Πάστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τα επόμενα 3 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Edwin Fabry Castro Barros.

Ο Fabry Castro είναι 26 χρονών ετών, μέσος, από την Κολομβία και έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Servette Γενεύης, την Rayo Majadahonda Ισπανίας, τη Guarani Βραζιλίας και τη Deportivo Pasto Κολομβίας.

Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα νούμερο 21.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr ο Φάμπρι δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την συμφωνία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ανυπομονώ να δω την πόλη και να παίξω για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ελπίζω να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες της ομάδας και του κόσμου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα