Συζητήσεις Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Συζητήσεις Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Συζητήσεις Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

bet365

Η παρουσία στελέχους που θα συνδέει την τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση είναι απαραίτητη και προς αυτήν την κατεύθυνση αποσκοπούν οι συζητήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Κώστα Διαμαντόπουλο.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες ήδη έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και απομένει να πραγματοποιηθεί μια ακόμη συνάντηση ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά. Ο Κώστας Διαμαντόπουλος – θυμίζουμε ότι είχε σχετικό ρόλο στον Παναθηναϊκό επί ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη – είναι θετικός στη συγκεκριμένη προοπτική με τη λογική που αντιλαμβάνεται ο ίδιος για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ενός ανθρώπου δηλαδή που θα είναι σε αρμονική συνεργασία με τον προπονητή και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Πάκο Ερέρα με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα