Και επίσημα Γιαννίκογλου στην ΑΕΚ (pics & vid)

Και επίσημα Γιαννίκογλου στην ΑΕΚ (pics & vid)

Δημήτρης Βέργος
Και επίσημα Γιαννίκογλου στην ΑΕΚ (pics & vid)

bet365

Μετά τον Χρήστο Αλμπάνη, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την απόκτηση του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την Ένωση. «Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα», ανέφερε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Νιγηρία - Αργεντινή, αν o Μέσι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη και προχώρησε στην επισημοποίηση και δεύτερης μεταγραφής μέσα στην ίδια μέρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάκη Γιαννίκογλου, ο οποίος ήταν γνωστό ότι είχε φτάσει σε συμφωνία με την Ένωση, μένοντας ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2021, και θα προστεθεί στο δίδυμο των Βασίλη Μπάρκα και Παναγιώτη Τσιντώτα.

«Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο τερματοφύλακας Μάκης Γιαννίκογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021», έγραψε η ΑΕΚ στα social media.

Αμέσως μετά ήρθε και η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Σεραφείμ Γιαννίκογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1993 στην Καβάλα και η πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ομόνοια Λευκωσίας το 2011, ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με την Καβάλα στη Football League. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Φωκικό το 2014, βρέθηκε στον Ηρακλή, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Super League τη διετία 2015-17. Πέρσι ανηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίον αγωνίστηκε σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και τέσσερις Κυπέλλου».

Στις πρώτες του δηλώσεις στο aekfc.gr ο Γιαννίκογλου υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ΑΕΚ. Ενα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Χαίρομαι που θα δουλέψω μαζί με τον Βασίλη Μπάρκα και τον Παναγιώτη Τσιντώτα που, μαζί με τον Γιάννη Ανέστη, έκαναν την ΑΕΚ πρωταθλήτρια ξανά. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Στόχος μου είναι δουλέψω και να είμαι έτοιμος όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα