Σόουζα: «Απόφαση καρδιάς να μείνω στον Άρη»

Σόουζα: «Απόφαση καρδιάς να μείνω στον Άρη»

Σόουζα: «Απόφαση καρδιάς να μείνω στον Άρη»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επισήμως τη διετή συμφωνία με τον Ούγκο Σόουζα και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής στάθηκε στους λόγους της παραμονής του στους «κίτρινους».

Η συμφωνία με τον Ούγκο Σόουζα χρονολογείται εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες αλλά το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στις Η.Π.Α. μετέθεσε τη διαδικασία των υπογραφών. Σήμερα(20/6) ο Πορτογάλος υπέγραψε το συμβόλαιό του και η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση ανέφερε: «Ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Hugo Filipe Goncalves Martins de Sousa. Ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός, μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρο Καρυπίδη, συμφώνησε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020».

Ο Ούγκο Σόουζα στάθηκε στο συναισθηματικό κομμάτι καθώς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ανέφερε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Θέλω να πω ότι ήταν απόφαση καρδιάς για μένα να συνεχίσω στον ΑΡΗ, αφού στον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι εδώ έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο. Η αγάπη του κόσμου ήταν ένας από τους ισχυρότερους λόγους που αποφάσισα να παραμείνω, ενώ θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Σχετικά με την επόμενη σεζόν, είπε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν για να ζήσω την ατμόσφαιρα του γεμάτου Κλεάνθης Βικελίδης και όλοι μαζί να οδηγήσουμε, ξανά, την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στη Super League, εκεί που ανήκει και θα είναι πρωταγωνιστής. Αυτό που βιώνω στον ΑΡΗ και στη Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά απίστευτο. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την αγάπη όλων. Θα δώσω το 100%, όπως άλλωστε κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Ραντεβού στο γήπεδο…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα