Μία καθυστέρηση... 100% Παναθηναϊκός του Αλαφούζου

Μία καθυστέρηση... 100% Παναθηναϊκός του Αλαφούζου

Νίκος Αθανασίου
Μία καθυστέρηση... 100% Παναθηναϊκός του Αλαφούζου

bet365

Ο Γιώργος Δώνης έχει συμφωνήσει εδώ και δύο εβδομάδες αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, όπως δεν έχει ανακοινωθεί ούτε και ο Νίκος Νταμπίζας στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Την ώρα που ο οργανισμός του Παναθηναϊκού περιμένει να μάθει ποιους εκπροσωπεί ο Παϊρόι Πιενγκπονσάντ και αν η «Panasia» θα βάλει τα λεφτά στην ΑΜΚ για να ολοκληρωθεί το deal με θετικό τρόπο, την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να χάνει ούτε λεπτό ενόψει της νέας χρονιάς που θα είναι η δυσκολότερη στην ιστορία του συλλόγου(-6 και απαγόρευση μεταγραφών), η ΠΑΕ συνεχίζει να λειτουργεί με ρυθμούς καταστροφικούς για την ομάδα, συνεχίζει να ζει και να αναπνέει με την επίκινδυνη ποδοσφαιρικά διαχείριση της ομάδας από τον μεγαλόμετοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Εδώ και δύο εβδομάδες και ενώ ο Γιώργος Δώνης είχε συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον Αλαφούζο όσο και με τον υποψήφιο νέο επενδυτή, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, παρά το γεγονός πως εδώ και δέκα ημέρες ξεκαθαρίζει πως «από μέρα σε μέρα ανακοινώνεται».

Πέρασαν δεκαπέντε ημέρες και η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει ούτε τον Δώνη αλλά ούτε και τον Νίκο Νταμπίζα που λειτουργεί ως τεχνικός διευθυντής εδώ και ένα μήνα.

Με απόλυτη ακρίβεια κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει γιατί έχει τραβήξει τόσο πολύ το ζήτημα, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως προκαλεί κακό στον Παναθηναϊκό και δεν επιτρέπει να «τρέξουν» σημαντικά ζητήματα για την νέα χρόνια.

Ο Αλαφούζος μπορεί να περιμένει για κάθε κίνηση το «οκ» του Πιενγκπονσάντ, ωστόσο, μέχρι να ξεκαθαρίσει το αν θα μπει το fund στην ΠΑΕ(αρχές Αυγούστου) το «μαγαζί» δεν μπορεί να λειτουργεί κάτω από αυτό το καθεστώς συνεχών και μεγάλων καθυστερήσεων για τα πάντα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν Παναθηναϊκό που θα ξεκινήσει την χρονιά με -6, που δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών παρά μόνο ενός «κανονικού» και νεαρών Ελλήνων, έναν Παναθηναϊκό που το ρόστερ του έχει τεράστια κενά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα