Το «ναι» του Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό, η περίπτωση Σιώπη & η ενσωμάτωση του Γκερέρο

Το «ναι» του Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό, η περίπτωση Σιώπη & η ενσωμάτωση του Γκερέρο

Δημήτρης Τομαράς
Το «ναι» του Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό, η περίπτωση Σιώπη & η ενσωμάτωση του Γκερέρο

bet365

Ο Ιβάν Κουεγιάρ έχει ήδη μεταφέρει στην Λεγανές πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ενώ οι τάσεις φυγής του Σιώπη οδηγούν στα άκρα τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό. Πότε θα είναι στις προπονήσεις ο Γκερέρο.

Για τον κίπερ Κουεγιάρ έχει διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία διαρρέουν πως έχει ενημερώσει την Λεγανές πως θέλει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στην ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας δώσει ήδη θετική απάντηση στους Πειραιώτες. Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως θα χρειαστεί ένα μικρό ποσό (σ.σ. ίσως 200.000 ευρώ), το οποίο και δίνει ο πειραϊκός σύλλογος.

Την ίδια στιγμή οι τάσεις φυγής που φέρεται να παρουσιάζει ο Μανώλης Σιώπης με την πλευρά του παίκτη να πιέζει να πάει στην Λεχ Πόζναν (σ.σ. και την σύνδεση της υπόθεσης με τον Τσιρίλο που ασχολείται με την μεταγραφή αυτή) δείχνουν να οδηγούν στα άκρα τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό ενώ εκτιμάται πως το post του Κώστα Καραπαπά αφορούσε και αυτήν την περίπτωση. Διαρρέεται δε πως πίσω από αυτήν την κίνηση της μεριάς του ποδοσφαιριστή μπορεί να υπάρχει άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Οι Πολωνοί γενικότερα πάντως θέλουν πολύ τον παίκτη και έχουν κάνει την προσπάθειά τους.

Επισήμως πάντως προς το παρόν (σ.σ. ή και ανεπίσημα) ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει θέση & ενώ δεν υπάρχει κάποια αντίδραση και από τον Έλληνα διεθνή μέσο ή τους εκπροσώπους του. Τέλος ο φορ Γκερέρο που έχει συμβόλαιο με ισχύ 1η Ιουλίου είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πειραιωτών την Παρασκευή και αφού θα έχει συναινέσει σε αυτό η Λεγανές (σ.σ. κάτι που πρόκειται να το κάνει).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα