Στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού ο Σίμος Χάβος

Στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού ο Σίμος Χάβος

Δημήτρης Τομαράς
Στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού ο Σίμος Χάβος

bet365

Ο γιος του Μάκη Χάβου, Σίμος, έχει ενταχθεί επίσημα πια στο τμήμα scouting της ομάδας του Ολυμπιακού πλαισιώνοντας τον Φρανσουά Μοντέστο. Τι επιτελείο γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός για τον Μαρτίνς.

Το τμήμα scouting των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα επανδρώνεται ξανά ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει μία μεγάλη χωριστή αίθουσα στον Ρέντη για τον λόγο αυτό με τον σχετικό εξοπλισμό και τους υπολογιστές. Το νεότερο είναι πως ο γιος του Μάκη Χάβου, Σίμος, έχει ενταχθεί κι επίσημα στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν και ο άνθρωπος που είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Μάνου και γενικότερα οι έχοντες γνώση κάνουν λόγο για ένα «εξαιρετικό μάτι» όσο αφορά στην ικανότητα να ανακαλύπτει ταλέντα.

Ο Σίμος Χάβος έχει δουλέψει στο πλευρό του πατέρα του και έχει πολύ καλές συστάσεις για το κομμάτι του scouting. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και μόλις 23 ετών. Όσο για τους συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς το team του θα έχει ως εξής: Antonio Henriques - Βοηθός Προπονητή, Rui Pedro Castro - Βοηθός Προπονητή, Luis Antero Lobo - Αναλυτής, Χρήστος Μουρίκης - Γυμναστής, Παναγιώτης Αγριογιάννης - Προπονητής Τερματοφυλάκων, Ζαχαρίας Πασχαλίδης - Γυμναστής Αποκατάστασης, Γιώργος Μαρτάκος - Αναλυτής (σ.σ. επικεφαλής τμήματος ανάλυσης), Γιάννης Βογιατζάκης - Αναλυτής και Ιωσήφ Λουκάς - Αναλυτής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα