Λισάντρο Λόπες: «Εάν δεν μου εγγυηθούν χρόνο συμμετοχής φεύγω από την Μπενφίκα»

Δημήτρης Τομαράς
Λισάντρο Λόπες: «Εάν δεν μου εγγυηθούν χρόνο συμμετοχής φεύγω από την Μπενφίκα»

bet365

Ο Λισάντρο Λόπες σε συνέντευξή του στην Ο' Jogo ξεκαθάρισε πως εφόσον δεν πάρει εγγυήσεις για χρόνο συμμετοχής στην Μπενφίκα θα αποχωρήσει και δεν θα πάει σε άλλον σύλλογο στην Πορτογαλία.

Ο Λόπες από μέρους του - για τον οποίο έχετε ήδη διαβάσει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό - τόνισε στην Ο' Jogo για:

Την Μπενφίκα και το μέλλον του: Τυπικά και ουσιαστικά πρέπει να παρουσιαστώ στην ομάδα με την οποία έχω συμβόλαιο έως το 2021. Θα πάω στην Λισσαβώνα να μιλήσω με τον κόουτς Ρούι Βιτόρια για να δω εάν με υπολογίζουν ή όχι. Εάν δεν έχω εγγυημένο χρόνο τότε θα αξιολογήσω όλες μου τις επιλογές και τις προσφορές για να πάω αλλού. Εάν δεν μου εγγυηθούν χρόνο συμμετοχής φεύγω από την Μπενφίκα.

Το εάν θα πάει αλλού στην Πορτογαλία: Είμαι πολύ δεμένος με την Μπενφίκα. Δεν θα πάω αλλού στην Πορτογαλία ούτε θα ασχοληθώ με το εάν υπάρχει ενδιαφέρον ή όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα