Η συνάντηση του Κουντέ με την Ατλέτικο με... φόντο τον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Η συνάντηση του Κουντέ με την Ατλέτικο με... φόντο τον Ολυμπιακό!

bet365

Οι Ισπανοί επιμένουν για τον Πιέρ Κουντέ και τον Ολυμπιακό με την πλευρά του παίκτη να κάνει άμεσα επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης - όπου ανήκει - για το μέλλον του. Τα... θέλω του Καμερουνέζου.

Ο 22χρονος διεθνής μέσος δεν προτίθεται να μείνει στην Γρανάδα ενώ πέραν του Ολυμπιακού (σ.σ. που στην Ιβηρική τον έχουν ως φαβορί να κλείσει τον παίκτη) σύμφωνα με ισπανικές πηγές στο... κάδρο υπάρχει και η Χετάφε. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει για τα καλά τις πιθανότητές του.

Ο ίδιος ο Πιέρ Κουντέ μιλώντας στην Ισπανία επισήμανε πως θέλει να πάει σε μία πιο μεγάλη ομάδα από την Γρανάδα και ακόμα και σε άλλο πρωτάθλημα (σ.σ. ήτοι εκτός Ισπανίας), ωστόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όπου ανήκει θα πάρει την απόφαση. Μάλιστα το ραντεβού των 2 πλευρών θα υπάρξει άμεσα.

Για τον ύψους 1.80 μέτρων παίκτη που καλύπτει όλες τις θέσεις του άξονα ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως από το 2014 αγωνίζεται στην Ισπανία και έχει βγει από τις Ακαδημίες της Ατλέτικο. Έχει γαλουχηθεί δηλαδή ποδοσφαιρικά στην Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα