Το αρχείο των προπονήσεων του Ολυμπιακού και το πορτογαλικό... στίγμα!

Το αρχείο των προπονήσεων του Ολυμπιακού και το πορτογαλικό... στίγμα!

Δημήτρης Τομαράς
Το αρχείο των προπονήσεων του Ολυμπιακού και το πορτογαλικό... στίγμα!

bet365

Ο Ολυμπιακός πέραν των προγραμμάτων που έχει για την παρακολούθηση των αντιπάλων και ακόμα και την παρέμβαση με live... τσεκάρισμα του αντιπάλου την ώρα του αγώνα για τυχόν αλλαγές στην ομάδα κρατάει αρχείο προπονήσεων από το 2012. Πως συνδέονται με το story δύο Πορτογάλοι τεχνικοί.
Ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης των αντιπάλων του Ολυμπιακού, Γιώργος Μαρτάκος, μαζί με το επιτελείο του και χάρις στην ύπαρξη και του ειδικού κόκκινου δωματίου με όλες τις τελευταίες τεχνολογικά επιλογές και... πλατφόρμες όχι μόνο κάνει την... κατασκοπεία και την ανάλυση των αντιπάλων αλλά μπορεί (σ.σ. κυρίως στα εντός έδρας ματς) να κάνει και τις... παρεμβάσεις του προς τον κόουτς για το τι πρέπει να αλλάξει καταγράφοντας live το παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη. Ξέχωρα από αυτό υπάρχει το γνωστό πια (σ.σ. ως προς την χρήση του από τον Ολυμπιακό) STATsports για την live καταγραφή δεδομένων των παικτών από προπονήσεις και αγώνες, το πλήρες database αλλά και το παρουσιολόγιο των παικτών από το 1995 αλλά και πλήρη εικόνα και των ιατρικών τους φακέλων σε ηλεκτρονική μορφή. Φυσικά υπάρχει και ο διαδραστικός πίνακας όπου επίσης ηλεκτρονικά ο κόουτς κάνει εκεί τις όποιες αλλάγες θέλει, αφήνοντας στην άκρη τον παλιό κλασικό άσπρο πίνακα.
Εκτός όλων αυτών όμως στον Ολυμπιακό από το 2012 και μετά κάνουν πλήρη καταγραφή των προπονήσεων, έχοντας και σχετικό αρχείο. Ήταν κάτι που ξεκίνησε την εποχή του Πορτογάλου Ζαρντίμ. Επί ενός άλλου Πορτογάλου προπονητή, του Βίτορ Περέιρα, έγινε η πρόταση από εκείνον να μπει ένας πύργος στην μέση των δύο κεντρικών γηπέδων που κάνει χρήση η α' ομάδα για πιο καλή λήψη πλάνων ως προς το β' γήπεδο, κάτι που έγινε πράξη. Φαίνεται λοιπόν πως σε αυτό το κομμάτι το πορτογαλικό στίγμα είναι κάτι παραπάνω από έντονο ενώ στο Λιμάνι καταγράφουν εκτός από τις ομαδικές προπονήσεις και εκείνες στο γυμναστήριο αλλά και τις ατομικές. Συγκυριακά τώρα στον Ολυμπιακό υπάρχει πάλι Πορτογάλος κόουτς, ο Πέδρο Μαρτίνς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα