Ρέι: «Δεν μας άφησαν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ρέι: «Δεν μας άφησαν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Ρέι: «Δεν μας άφησαν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

bet365

O Ροδρίγο Ρέι βρίσκεται στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές και από την Μεντόσα μίλησε για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «diariouno.com.ar» αναφέρθηκε στη ζωή και την καθημερινότητά του στην Ελλάδα, όλα όσα βίωσε στον ΠΑΟΚ και την απώλεια του τίτλου, για μια τρελή απόφαση, όπως τη χαρακτήρισε, του διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ρέι παραδέχθηκε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους Ελληνες και τους Αργεντινούς και όπως είπε αν κάτι του λείπει είναι «το ψητό, γιατί στην Ελλάδα έχουν και άλλα είδη κρέατος, μου λείπουν τα έθιμα που είχα όταν έπαιζα στην Γοδόι Κρουζ».

Αναφερόμενος στην προσαρμογή του στην Ελλάδα υποστήριξε ότι «όταν πρωτοπήγα στην Θεσσαλονίκη, έζησα μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς δεν είχα φύγει ποτέ από την Αργεντινή. Βρήκα πολύ καλούς ανθρώπους, που πάντα μου συμπεριφέρονται με καλοσύνη. Είναι κάτι διαφορετικό για εμένα, το να βρίσκομαι σε μια ομάδα με παίκτες από διάφορα μέρη του κόσμου. Ήταν κάτι διαφορετικό για εμένα, να είμαι σε αποδυτήρια, που μιλούν πέντε διαφορετικές γλώσσες. Όταν πρωτοπήγαμε στην Ελλάδα με την Λάουρα, αποφασίσαμε να κάνουμε ταχύρρυθμα μαθήματα αγγλικών. Τώρα πλέον επικοινωνούμε καλά».

Μιλώντας για την ποδοσφαιρική εμπειρία του από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ο Ροδρίγο Ρέι μίλησε για όλα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα και στέρησαν από την ομάδα τον τίτλο. «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαστε τυχεροί που κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ στο πρωτάθλημα βγήκαμε δεύτεροι καθώς αποφάσισαν να μας αφαιρέσουν βαθμούς και δεν μας άφησαν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στο ματς με την ΑΕΚ, όποια ομάδα θα κέρδιζε, θα κατακτούσε και τον τίτλο. Στο τέλος του αγώνα σκοράραμε, ο διαιτητής το μέτρησε και στην συνέχεια πήρε την απόφαση του πίσω.O πρόεδρος μπήκε στο γήπεδο, έχοντας επάνω του κι ένα όπλο. Ήταν μία τρελή στιγμή… Μετά, ο κ. Σαββίδης μας ζήτησε συγνώμη κι εξήγησε ότι ήταν μία στιγμή «τρέλας». Εκείνη την στιγμή έδρασε περισσότερο ως φίλαθλος, παρά σαν πρόεδρος. Στη Ρωσία το να φέρεις επάνω σου όπλο, αλλά να μην το χρησιμοποιείς, είναι σύνηθες».

Καταλήγοντας ο Αργεντινός τερματοφύλακας δήλωσε πως ελπίζει μια μέρα να επιστρέψει και να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της Γοδόι Κρουζ στην οποία οφείλει πολλά στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα