Προτεραιότητα για Μαυρία το εξωτερικό

Προτεραιότητα για Μαυρία το εξωτερικό

Προτεραιότητα για Μαυρία το εξωτερικό

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας έχει προταθεί κι εξετάζεται από τον Άρη με τον ποδοσφαιριστή πάντως να έχει προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητό & τάμπλετ με τις συνταγές της Θείας Βίστα!

Στον Άρη βρίσκονται σε αναζήτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα κι ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί κι εξετάζονται είναι αυτό του Χάρη Μαυρία.

Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε από την Ριέκα (πέρασε η ημερομηνία που είχε δικαίωμα η κροατική ομάδα να ανανεώσει το συμβόλαιό του) και ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στο εξωτερικό και να συνεχίσει την καριέρα του.

Από την πλευρά τους οι «κίτρινοι» συνεχίζουν και βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της επιστροφής τους στην Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα