Τα «θέλω» του Ολυμπιακού για Φορτούνη, Καρίμ & Οφόε

Τα «θέλω» του Ολυμπιακού για Φορτούνη, Καρίμ & Οφόε

Τα «θέλω» του Ολυμπιακού για Φορτούνη, Καρίμ & Οφόε

bet365

Οι αξιώσεις της ομάδας του Ολυμπιακού για τους 3 παίκτες είναι διαφορετικής... κλίμακας, με τις περιπτώσεις των Φορτούνη και Ανσαριφάρντ να μην είναι τόσο εύκολες όσο παρουσιάζονται.
Για τον Φορτούνη οι Τούρκοι στις αναφορές τους ξεκίνησαν σε ένα ποσό των 12 εκατ. ευρώ και υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός πείστηκε να πει το ΟΚ για 4. Είναι εξαιρετικά απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο ενώ η Μπεσίκτας δεν έδινε καν τα 7 εκατ. ευρώ για τον Πέλκα και επίσης ο Ολυμπιακός δεν θα συναινούσε στα 4 για τον Κώστα Φορτούνη.
Για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό ο Ολυμπιακός ζητάει πάνω από 7 - 8 εκατ. ευρώ, κάτι που ισχύει σε ποσά και για τον Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός φορ μάλιστα επειδή έχει ακόμα ζήτηση στην αγορά της Κίνας και φυσικά κυρίως γιατί προέρχεται από πολύ καλή σεζόν μπορεί να πάει το ποσό αυτό και σε πιο υψηλά επίπεδα. Για τον οφόε τα... θέλω των Πειραιωτών είναι αρκετά πιο κάτω και κυμαίνονται στα 3 - 5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα