Τον ήθελαν Πόρτο, Μπενφίκα, Τσέλσι και κατέληξε στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Θοδωρής Βασίλης
Τον ήθελαν Πόρτο, Μπενφίκα, Τσέλσι και κατέληξε στον ΠΑΣ Γιάννινα!

bet365

Ο Όρεστ Κούζικ είναι πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον ίδιο να είχε απασχολήσει τις δύο μεγάλες της Πορτογαλίας (Πόρτο και Μπενφίκα), καθώς και την Τσέλσι.

Πολωνία – Χίλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Όρεστ Καράσοβιτς Κούζικ, θα είναι κάτοικος Ιωαννίνων για τα επόμενα τρία χρόνια με τον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκει λαβράκι στο πρόσωπο του Ουκρανού άσου. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως πριν από λίγο καιρό, και συγκεκριμένα πριν από 2,5 χρόνια, δημοσιεύματα ήθελαν τις Πόρτο και Μπενφίκα να κοιτάνε την περίπτωσή του, όπως και η Τσέλσι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της Ojogo στα μέσα Απριλίου, γινόταν λόγος για ενδιαφέρον τόσο της Πόρτο όσο και της Μπενφίκα, ενώ στη συνέχεια στο ρεπορτάζ αναφερόταν και στα ουκρανικά ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για τσεκάρισμα του παίκτη από την Τσέλσι.

Τέλος, την περίπτωση του ποδοσφαιριστή εξέταζαν και οι δύο μεγάλοι της Ουκρανίας, Ντιναμό Κιέβου και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της Ojogo καθώς και του talkchelsea για το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα