Κάμπος: Η Αλάνια επιμένει, αλλά…

Κάμπος: Η Αλάνια επιμένει, αλλά…

Κάμπος: Η Αλάνια επιμένει, αλλά…

bet365

Το όνομα του Τζάλμα Κάμπος ακούγεται έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Αλάνιασπορ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αφήσει εύκολα τον Ανγκολέζο εξτρέμ.

Εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο το θέμα της παραχώρησης του Τζάλμα Κάμπος, με την Αλάνιασπορ να προσφέρει ένα δελεαστικό τριετές συμβόλαιο αντί 1.000.000 ευρώ το χρόνο στον Ανγκολέζο μεσοεπιθετικό.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται να είναι αρνητικός ως προς την παραχώρηση του στη Μικράς Ασίας δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Κάμπος να αποχωρήσει μ’ ένα ποσό κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι Τούρκοι μπορεί να επιμένουν εξαιτίας και της εκτίμησης που έχει στον ποδοσφαιριστή ο προπονητής της Αλάνιασπορ, Μεσούτ Μπακάλ, που ξέρει τον Κάμπος από την κοινή παρουσία τους στην Κόνιασπορ τη σεζόν 2013-14, ωστόσο η ανεπίσημη πρόταση τους απέχει πολύ από το ποσό που θέλει ο ΠΑΟΚ για να ανάψει το «πράσινο φως».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα