Φέρνει Κεϊτά από Αζαξιό ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Φέρνει Κεϊτά από Αζαξιό ο Πανιώνιος

bet365

Μετά τον Ντε Ταντεό, παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά της Αζαξιό.

Πορτογαλία - Αλγερία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μπερνάρντο Σίλβα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ερχομός του Ζοσέ Ανιγκό στην Πλατεία άνοιξε την αγορά της Γαλλίας για την μεταγραφική ενίσχυση των «κυανέρυθρων». Έτσι, μετά τον Ντε Ταντεό, ο Πανιώνιος θα αποκτήσει τον 24χρονο μεσοαμυντικό της Αζαξιό Αμπντουλαγιέ Κεϊτά.

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν δώσει τα χέρια με τον ποδοσφαιριστή και περιμέναν να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Κορσικής. Η Αζαξιό έδωσε το ΟΚ για την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή βάζοντας ως όρο ποσοστό μεταπώλησης. Ο 24χρονος Κεϊτά μετακόμισε στην Αζαξιό τον Ιανουάριο του 2018 και μέτρησε 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πριν την Αζαξιό αγωνιζόταν στην Χάβρη, ενώ έχει αγωνιστεί και στην άλλη γνωστή ομάδα της Κορσικής, την Μπαστιά από το 2012 έως το 2017 έχοντας μάλιστα και 40 συμμετοχές στο championnat.

Ο Κεϊτά είναι προσωπική επιλογή του Ανιγκό κι εκτός από αμυντικός μέσος μπορεί να βοηθήσει και ως δεξί μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα