Πήρε Επστάιν η Λαμία (pic)

Πήρε Επστάιν η Λαμία (pic)

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένις Επστάιν για δυο χρόνια, προχωρώντας στην τρίτη της μεταγραφική προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν!

Βέλγιο - Αίγυπτος και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μέρτενς σημειώσει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κάτοικος Λαμίας ως το 2020 θα είναι ο Ντένις Επστάιν, παραμένοντας στη Superleague, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Κέρκυρα, που υποβιβάστηκε στο τέλος της σεζόν 2017/18.

Ο Γερμανός αριστερός χαφ ανακοινώθηκε επίσημα από τους Φθιωτούς, αποτελώντας επιλογή του Μπάμπη Τεννέ για το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Οι επαφές του με τον σύλλογο εδώ και λίγες εβδομάδες ευοδώθηκαν, με τον παίκτη να λύνει κάποια διαδικαστικά ζητήματα με τους Φαίακες και να προσχωρεί στις τάξεις της νέας του ομάδας.

Στην περσινή σεζόν, ο Επστάιν μέτρησε 25 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή του συλλόγου, μετά τον Βασίλη Πλιάτσικα και τον Ελίνι Δημούτσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή Ντένις Επστάιν. Ο 32χρονος μέσος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο για δύο (2) χρόνια, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα της Κέρκυρας. Στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τις φανέλες του Ηρακλή, του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και της Φρανκφούρτης. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα