Αρνεσεν: «Το στυλ του Πούκι μοιάζει με του Μπεργκ»

Αρνεσεν: «Το στυλ του Πούκι μοιάζει με του Μπεργκ»

Gazzetta team
Αρνεσεν: «Το στυλ του Πούκι μοιάζει με του Μπεργκ»

bet365

O Φρανκ Άρνεσεν γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Δανίας και τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Τέεμου Πούκι για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Βέλγιο - Αίγυπτος και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μέρτενς σημειώσει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Δανός πρώην αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου», συνεχίζει όπως λέει να ασχολείται με το χώρο του ποδοσφαίρου και είναι συνεργάτης σε τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας, όπου σχολιάζει τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά, όλα όσα είπε στον Arena FM:

Για το ποιες είναι οι αναμνήσεις του από την Θεσσαλονίκη:

«Φανταστικές! Κρίμα που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το έργο μου, ήθελα να κάτσω και την δεύτερη χρονιά, όμως δεν έγινε πραγματικότητα».

Για την γνώμη του για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Τέεμου Πούκι:

«Είναι εξαιρετικός σκόρερ, τον ξέρω προσωπικά, κινείται στον χώρο πολύ καλά, τον ήξερα από τότε που έπαιζε στην Σάλκε».

Για το προφίλ του παίκτη:

«Είναι ένας παίκτης που κινείται αρκετά στην επίθεση, παρόμοιο στυλ με τον Μπεργκ, απλά χωρίς το ύψος του Σουηδού. Κινείται στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας συνεχώς, είναι αμφιδέξιος, είναι καλός τεχνίτης, ενώ είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Ένας all around φορ δηλαδή, δεν είναι ένας στατικός παίκτης που απλά μένει μέσα στην περιοχή».

Για το αν ταιριάζει στο στυλ του ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω γιατί δεν είδα πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος. Είναι πολύ καλός σε σύστημα με δύο στράικερ, να κινείται περιφερειακά. Έχει έφεση στο να προσαρμόζεται, έχει παίξει σε πολλές διαφορετικές χώρες και μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

Για το αν πιστεύει ότι θα πετύχαινε κάτι περισσότερο στον ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω είμαι χαρούμενος με αυτά που έκανε ο ΠΑΟΚ μετά από εμένα. Έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να το πρωτάθλημα. Παρακολουθώ την πορεία του και από εδώ και πέρα θα την παρακολουθώ και πιο στενά».

Για το τι έγινε και αποχώρησε:

«Δεν έχει σημασία τι έγινε. Μου αρέσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί τους και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Για το ότι πολλές επιλογές του σε παίκτες, πουλήθηκαν σε εξαιρετικές τιμές:

«Ναι το ξέρω. Είναι ωραίο να το βλέπεις. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ο Ροντρίγκεζ έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος, αλλά και ο Όλσεν βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Είμαι χαρούμενος και για την πρόοδο των παιδιών, αλλά και για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έβγαλε κέρδος από αυτούς τους παίκτες».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League:

«Γιατί όχι; Αυτήν την προσπάθεια θα κάνει και η ομάδα μου η Αϊντχόφεν. Δεν είναι απίθανο, ο Άγιαξ και η Βασιλεία είναι πολύ δυνατές ομάδες και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός για να τα καταφέρει».

Για το επερχόμενο Μουντιάλ της Ρωσίας:

«Υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες, περισσότερες από ότι στο προηγούμενο Μουντιάλ. Η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία είναι και πάλι οι δυνατές ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την Πορτογαλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα