Χατσερίντι: «Έρχομαι στον ΠΑΟΚ να πάρω το πρωτάθλημα»

Χατσερίντι: «Έρχομαι στον ΠΑΟΚ να πάρω το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Χατσερίντι: «Έρχομαι στον ΠΑΟΚ να πάρω το πρωτάθλημα»

bet365

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Ευγένιος Χατσερίντι για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ κάτι που εκμυστηρεύτηκε στον συμπατριώτη και άσο της Λαμίας, Εβγκέν Μπούντνικ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρωσία - Τουρκία, αν Φίοντορ Σμόλοφ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Φίλε, πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Έγινε ό,τι ήθελα. Έρχομαι Ελλάδα για να πάρω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο μετά τα προβλήματα που είχα τελευταία και νιώθω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, ότι έγινε το καλύτερο για εμένα και την καριέρα μου. Μου έλειψε το ποδόσφαιρο και θέλω να πάω πάλι στην κορυφή», φέρεται να είπε ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός στον συμπατριώτη του σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport.

Από την πλευρά του, ο Μπούντνικ ανέφερε για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ. «Είναι ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός, που θα διακριθεί με τον ΠΑΟΚ και θα είναι από τους καλύτερους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζει άνετα και με τα δύο πόδια, καλύτερα βέβαια με το δεξί. Είναι γρήγορος, παρά το ύψος του, κάνει αποφασιστικά τάκλιν, συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, είναι άριστος επαγγελματίας. Έστω και αν είναι υποκειμενική η άποψή μου, επειδή είναι φίλος μου, είναι αλήθεια ότι είναι και πολύ καλό παιδί και αξίζει τα καλύτερα σε τοπ επίπεδο. Μόνο ένα… κακό έχει. Όσες φορές τον αντιμετώπισα στο ουκρανικό πρωτάθλημα, από το 2011 έως το 2016, ποτέ δεν κατάφερα να του βάλω γκολ. Αλλά και πώς να νικήσεις τον Χατσερίντι και να του βάλεις γκολ. Θα το δείτε και εσείς και θα καταλάβετε…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα