«Παρακολουθεί τον Ματσίς η ΑΕΚ, δυνατά στο κόλπο η Ουντινέζε»

Δημήτρης Βέργος
«Παρακολουθεί τον Ματσίς η ΑΕΚ, δυνατά στο κόλπο η Ουντινέζε»

bet365

Η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Βενεζουελάνου εξτρέμ Ντάρβιν Ματσίς, ωστόσο σύμφωνα με εφημερίδα της Γρανάδα ο πιο πιθανός προορισμός τη δεδομένη στιγμή δείχνει να είναι η Ουντινέζε.

Ιταλία – Ολλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Granada φέρνει ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ της Γρανάδα, Ντάρβιν Ματσίς για την ΑΕΚ. Ενός παίκτη που είχε συνδεθεί με την Ένωση και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ο Βενεζουελάνος εξτρέμ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη Γρανάδα στη Segunda Division σκοράροντας 14 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ και σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά την πορεία του και ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ωστόσο, ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην Ουντινέζε. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Γρανάδα, IDEAL, ο πιο πιθανός προορισμός του Ματσίς για την επόμενη σεζόν είναι η ιταλική ομάδα με τον παίκτη να θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας.

Μάλιστα, ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις με τον ιδιοκτήτη της Ουντινέζε, Τζιαμπάολο Πότσο να προσφέρει στον παίκτη ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο που θα αυξήσει τις αποδοχές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα