Προς παραμονή ο Πλατέλλας, διαφορά με Σόουζα

Προς παραμονή ο Πλατέλλας, διαφορά με Σόουζα

Προς παραμονή ο Πλατέλλας, διαφορά με Σόουζα

bet365

Η νέα επαφή με τον Βαγγέλη Πλατέλλα μείωσε την οικονομική διαφορά κι εντός των επόμενων ημερών προβλέπεται να επικυρωθεί η συμφωνία του με τον Άρη. Αντιθέτως, πιο κοντά στην έξοδο βρίσκεται ο Ούγκο Σόουζα.

Η πρόσφατη επαφή με τον Βαγγέλη Πλατέλλα έβαλε την υπόθεση σε δρόμο συμφωνίας και στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας αναμένεται η επικύρωσή της. Ο βραχύσωμος επιθετικός είναι στα τεχνικά πλάνα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ η οικονομική διαφορά που υπήρχε έχει μειωθεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.

Αντιθέτως, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες διαζυγίου με τον Ούγκο Σόουζα είναι συντριπτικά πολλές. Γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ της προσφοράς του Άρη σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει ο Πορτογάλος και καμία από τις δύο πλευρές στοιχείο το οποίο ίσως δείχνει και τις προθέσεις του. Το επόμενο 48ώρο χαρακτηρίζεται καταλυτικό επί της συγκεκριμένης υπόθεσης καθώς ο Σόουζα θα είναι αύριο(4/6) στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τον Ίλια Ίβιτς και το μέλλον του θα εξαρτηθεί από μια τελευταία επαφή που θα έχει με τον Θόδωρου Καρυπίδη αλλά και από το περιεχόμενο των προτάσεων που ήδη έχει από άλλες ομάδες της Superleague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα