Ο Βαλβέρδε πρότεινε Ντε Γκαλαρέτα στον Άρη

Gazzetta team
Ο Βαλβέρδε πρότεινε Ντε Γκαλαρέτα στον Άρη

bet365

Μετά τον προπονητή στον Άρη εξετάζουν την ισπανική αγορά και για ποδοσφαιριστές με τον Ινίγο Ρουίς Ντε Γκαλαρέτα της Μπαρτσελόνα Β' να βρίσκεται στην λίστα του Πάκο Ερέρα.

Η αγορά της Ισπανίας θα έχει την τιμητική της φέτος για τον Άρη και μετά τον προπονητή οι «κίτρινοι» ξεκινάνε και την εύρεση ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς που βρίσκεται στο κάδρο του Άρη είναι ο Ινίγο Ρουίς Ντε Γκαλαρέτα.

Αυστρία - Γερμανία με 10% επιστροφή* στις απώλειες και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα Β' με την οποία είχε 22 συμμετοχές κι ένα γκολ. Ο Ντε Γκαλαρέτα αποτελεί πρόταση του Ερνέστο Βαλβέρδε και αποτελεί γέννημα θρέμα της Μπιλμπάο έχοντας ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της Μπιλμπάο πριν κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και φορέσει την φανέλα της πρώτης ομάδας την σεζόν 2012-13.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μιραντές (2013/14), Σαραγόσα (2014/15), Λεγανές (2015/16). Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Νουμάνθια αλλά μετά από ένα χρόνο αποχώρησε με προορισμό την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα Β.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα