Η συνέχεια της υποθήκευσης, η άγνωστη «Panasia» και το πλάνο της!

Η συνέχεια της υποθήκευσης, η άγνωστη «Panasia» και το πλάνο της!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Η συνέχεια της υποθήκευσης, η άγνωστη «Panasia» και το πλάνο της!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τις απαιτούμενες πληροφορίες που πρέπει να δώσει ο Παϊρόι Πιενγκπονσάντ στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την εξοργιστική καθυστέρηση στην υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας σεζόν από τον Γιάννη Αλαφούζο!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου, εκτός του ότι χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά, εκτός του ότι είναι τιμωρημένος από την ΟΥΕΦΑ :

1)Δεν έχει προσλάβει προπονητή.

2)Δεν έχει βρει ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα αποκαλύψουμε παρακάτω το... αυτογκόλ του Μαϊου, και βρίσκεται στην ίδια θέση με τους «μικρούς» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

3)Θα ξεκινήσει την νέα σεζόν με -6 και απαγόρευση/περιορισμούς στις μεταγραφές.

4) Έχει ένα ρόστερ με τεράστια κενά, ελάχιστη ποιότητα, ένα έμψυχο δυναμικό που παραπέμπει σε ομάδα δεκάδας.
Θέλετε κι άλλα;

Ας τα πάρουμε ένα-ένα. Από το θέμα του προπονητή. Ο Δώνης εδώ και καιρό είναι ο εκλεκτός του Νταμπίζα. Φτάσαμε 1η Ιουνίου, οι δύο άνδρες τα βρήκαν χθες το μεσημέρι και μέχρι και τώρα αναμένεται η έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου που βρίσκεται στο εξωτερικό για να «κλείσει» το θέμα. Ο Παναθηναϊκός που μαζί με τον ΠΑΣ, την Λιβαδειά και τον Πανιώνιο δεν έχει ακόμη τεχνικό, κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με την καλύτερη δυνατή περίπτωση για την εποχή και τα δεδομένα της ΠΑΕ και 24 ώρες μετά περιμένει την επιστροφή του Αλαφούζου για να προχωρήσει στην πρόσληψη του Έλληνα προπονητή που έβαλε πολύ νερό στο κρασί του για να φτάσουμε ως εδώ.

Το γράψαμε και χθες με... ωραίο τρόπο για την πρωτοφανή καθυστέρηση και δεν θα μπορούσε να το εκφράσει καλύτερα το μεσημέρι στο ραδιόφωνο ο Τάσος. «Μα καλά δεν υπάρχουν τηλέφωνα»; Έλα ντε. Στο 2018 είμαστε, οι εγκρίσεις του Αλαφούζου δίνονται μόνο κατ' ιδίαν; Μόνο σε τετ-α-τετ; Έχει καταλάβει πως στην κατάσταση που έχει φέρει την ΠΑΕ, δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο στην υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της πιο δύσκολης σεζόν στην ιστορία του συλλόγου; Ως πότε θα υποθηκεύει το παρόν και το μέλλον;

Ήδη ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να κρατήσει άμεσα Κάτσε και Μυστακίδη γιατί τα περιθώρια διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ ήταν στα πλαίσια του... τσάμπα και «φέρτε τους πληρωμένους κατά 60-70%», ήδη έχασε τον Λουσιάνο, ήδη είναι μια ανάσα από το να χάσει τον Λουντ, έχασε και τον Ευαγγέλου που πάει στον Ολυμπιακό!

Δεν πειράζει, όμως, θα φέρει ο «Πιπί»(Παϊρόϊ Πιενγκπονσάντ) «εννιάρι» που θα κάνει γκελ στην αγορά της Ασίας. Μην γελάτε, εδώ ο κόσμος καίγεται και γράφονται τέτοια... δροσερά και ωραία.

Μιας και είπαμε «Πιπί». Ο Ταϊλανδός αναμένεται και πάλι στην Αθήνα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις εδώ και δύο μήνες με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στην τελευταία του επίσκεψη τοποθετήθηκε για την πορεία των συζητήσεων και το σχέδιο που έχει για το «τριφύλλι» η «Panasia», το fund το οποίο εκπροσωπεί.

Μέχρι και σήμερα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα για δύο πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία είναι απολύτως αναγκαία για να φύγει κάθε «σκιά» πάνω από την συγκεκριμένη κίνηση. Δυστυχώς είναι τόσο άρρωστη η κατάσταση στον οργανισμό του Παναθηναϊκού που είναι πιθανό να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ και αρκετός κόσμος να είναι... μαγκωμένος γιατί θα φοβάται τι θα του ξημερώσει. Η διαφάνεια, λοιπόν, είναι απαραίτητη!

Ο Πιενγκπονσάντ θα πρέπει άμεσα να δώσει στην δημοσιότητα το ποιοι βρίσκονται πίσω από το fund της Panasia! Η απάντηση «δεν μπορούμε να πούμε ακόμη» που έδωσε στην συνέντευξή του, μόνο πειστική δεν ήταν. Υπάρχουν και Έλληνες στην ιστορία; Είναι ο Ρέστης όπως φαίνεται από το μέσο που του ανήκει, άμεσα εμπλεκόμενος στην υπόθεση;

Παράλληλα, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο το πλάνο του για την επόμενη ημέρα στο «τριφύλλι». Φυσικά θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπόθεση να μπουν στο τέλος αυτά τα 27 εκατομμύρια στην ΑΜΚ και να ξεχρεώσει η ΠΑΕ αλλά επειδή μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, το αύριο είναι εξίσου σημαντικό με το σήμερα. Δηλαδή ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός για ξαναγίνει αυτό που ήταν, αυτό που του αξίζει. Σίγουρα η... διακίνηση νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ασία και την Αφρική που θα έρχονται στο «τριφύλλι» για να «φτιάξουν» το όνομά τους, δεν μπορεί να αποτελεί ένα σοβαρό ποδοσφαιρικό πλάνο αλλά μία πολύ καλή «μπίζνα» για ιδιωτικά συμφέροντα και όχι για τα συμφέροντα του κλαμπ, που είναι και το ζητούμενο στην υπόθεσή μας.

Όταν αυτά τα δύο γίνουν ξεκάθαρα και όταν(και αν) το deal φτάσει στην ολοκλήρωσή του με την κατάθεση των 27 εκατομμυρίων στα ταμεία της ΠΑΕ, εδώ θα είμαστε να βγάλουμε το καπέλο στον Πιενγκπονσάντ για την σωτηρία που προσέφερε στο «τριφύλλι».

Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρουμε. Ας κάνουμε λίγη υπομονή στο ιδιοκτησιακό(στο αγωνιστικό δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο), με την ελπίδα ο Παναθηναϊκός να καταλήξει στα σίγουρα χέρια, στον άνθρωπο που τον ξέρουμε και μας ξέρει και το πλάνο του μέσω του «Athens Alive» και της γνωστής οικογενειακής τρέλας, μπορεί να απογειώσει τον σύλλογο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.